Inte alltid kul på jobbet

Hektisk dag idag, satt i planeringsmöte hela förmiddagen och sen var jag på kurs i kommunens e-handelssystem… snacka om att det var svårt att hålla sig vaken… Kvällen har jag tillbringat framför datorn med Sydkattens medlemstidning som trycks imorgon, gissa vem som har suttit på axeln och kurrat som en traktor hela tiden… Nu är det hög tid att gå o lägga sig – imorgon ska jag på Malmö stads kulturstipendieutdelning på Rådhuset och efter det ska vi fira av en kollega som går i pension och då ska jag vara med i en talkör på Victoriateaterns scen – det ni!


2 reaktioner på ”Inte alltid kul på jobbet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s