Fast i trädäcksträsket

Idag blir det ny frilla, ska till frissan efter jobbet. Ser ut som en risbuske just nu, får se om det går att göra nåt åt eller om det är ett hopplöst fall. Min frisör tycker att jag är mesig och tycker att jag ska göra nåt roligt men jag har nog ändå bestämt mig för att fortsätta vara mesig ett tag till. Om jag inte syns till på nån månad så har jag gett efter för hennes idéer. Hela helgen kommer att tillbringas i stugan – kunde inte stå emot trenden – nu ska det byggas trädäck! Vi har fyllt skafferiet med kakor så är du fikasugen så bara kom förbi! Så kan vi dricka kaffe och titta på när Bazze snickrar!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s