Jakten på baggarna

Jakten på de röda baggarna fortsätter, känner mig bara mer och mer mordisk ju fler jag ser. Är inte mycket för att döda djur annars men dessa kan jag inte låta bli att krossa, de äter upp alla mina fantastiska asiatiska liljor som snart ska slå ut… dessutom är de lusfräcka och generar sig inte det minsta för att föröka sig mitt framför näsan på en.


3 reaktioner på ”Jakten på baggarna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s