Blommor, blommor, blommor

Äntligen har den första rosen slagit ut och fler är på gång. Den här heter ”Gertrude Jekyll” och luktar alldeles fantastiskt gott. Trädäcket är i stort sett klart men det ska till ett staket eller nån sorts skärmväggar också men jag vet inte riktigt hur de ska byggas än så det får vänta lite. Har blivit lite besatt av trädgården, vill bara vara i stugan hela tiden så jag inte missar alla nya blommor som slår ut… Tipsar alla andra trädgårdsintresserade om att jag har lagt ut en massa nya blombilder i fotoalbumet.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s