En vecka sen sist…

I helgen har jag träffat min brorson Niklas som också fått stå modell för kameran. Fick se ett par av hans första stapplande steg – fantastiskt! I helgen har jag varit på avskedsfest för Henrik som snart flyttar efter sin fru Johanna till Japan och så har jag sålt en massa gammalt mög på loppis idag. Så nu när alla kartonger är borta går det att sova i stugan igen.. väntar bara in lite stabilare väder. Efter helgens skyfall så har allt i trädgården växt en halvmeter och gången har snart växt igen av alla blommor. Rosorna har börjat slå ut och det luktar underbart i hela trädgården. Har skördat två liter jordgubbar i helgen också!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s