Sill och snaps

Som vanligt – det är kallt och blåsigt på Midsommaraftons morgon, vi bestämmer oss för att stanna i stan och fira hemma i lägenheten. Lagom när alla har satt sig för att äta så spricker himlen upp, solen skiner och det är fantastiskt Midsommarväder helt plötsligt… Ja, ja man börjar ju bli van… vi hade en jättetrevlig kväll i vilket fall som, det var mycket sill, mycket snaps och till och med lite dans. Resten av helgen har vi tillbringat i stugan så fotoalbumet är påfyllt med alldeles för många blombilder.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s