3 veckor kvar…

… till semestern, känns helt ok än så länge. Det är relativt lugnt på jobbet så jag sitter o sorterar papper som känns oändligt gamla… varför har man sparat på allt? Det mesta hamnar ändå i papperskorgen. Blev lite väl uttråkad nyss så jag var tvungen att sticka ner o köpa lite lösgodis – genast kändes allt lite roligare – ett papper i papperskorgen, en grön groda i munnen, ett nytt papper till papperskorgen, en salt piratpeng munnen, ett papper i kanske-slängas-högen, en sockerbit i munnen…


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s