Snor i hela hjärnan

Blev förkyld för ett par dagar sedan och det vägrar ge med sig. Har snart snorat ner en hel toapappersbal och näsan är röd och stor. Har druckit Enchinagard i mängder men det hjälper inte. Har kollat in tillverkarens hemsida nu och det står att man ska bli frisk efter fyra dagar om man behandlar förkylningen med deras dundermedel så förhoppningsvis är jag frisk igen imorgon. Förstår bara inte hur en sån vacker blomma kan bli sådana äckliga droppar…


2 reaktioner på ”Snor i hela hjärnan

  1. Stackars stackars dig! Skittråkigt att vara förkyld på sommaren. Är det så eller är det bara jag som tycker att sommarförkylningar är liksom längre är vinterförkylningar? När jag var förkyld sist överdoserade jag min japanska medicin och allt var skitroligt. Ska jag skicka lite:)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s