Sjuk, sjukare, sjukast

Förkylningen vägrar släppa – Echinagard är en bluff helt enkelt. Dessutom har Bazze också blivit smittad och vet ni vad..? Han är naturligt vis mycket mycket sjukare än mig och det är väldigt mycket mer synd om honom…

Jag var dock tvungen att åka ut till stugan en sväng ändå för att kolla till efter veckans regn och blåst och det var ingen kul syn. Massor av knäckta grenar på rosorna, partytältet låg uppochner och allt var i en enda röra. Får försöka åka ut i helgen o reda upp det. Till min stora glädje så hade de första stockrosorna slagit ut liksom de första vita liljorna – en underbar syn! Det är massor av liljeknoppar kvar så om nån vecka kommer det att dofta fantastiskt i hela trädgården.


En reaktion på ”Sjuk, sjukare, sjukast

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s