Massor av rosor och en tjusig katt

Igår var jag på Rosfest på Fredriksdal i Helsingborg med Christel och hennes barn Aika och Leo. Christel hade förberett mig på en massa gnäll och kaos men det gick faktiskt riktigt bra. Det var massor av rosor att titta på och det var svårt att hålla fingrarna i styr och inte köpa allihop. Jag sansade mig till slut och köpte bara en buskros och två krukroser. Den nya buskrosen är lila och heter ”Rhapsody in blue”. Vet dock inte var den ska planteras, det är ju fullt i trädgården, får väl flytta runt lite igen.. Inne i butiken förälskade sig Aika i en massa rosa och vita prinsessklänningar och vem gjorde inte det.. de fanns dock inte i min storlek 🙂

Väl hemma i Malmö åkte jag ut till stugan för att lämna rosen och fastnade några timmar i trädgården som vanligt. Sen körde jag tillbaka till stan för att hälsa på Petra och Milton. Milton har vuxit massor den senaste tiden, han är en stor kille nu men lika fjöntig som vanligt. Milton ska flytta till Öland i mitten av augusti och jag kommer att sakna honom och hans matte jättemycket. I fortsättningen ska jag skriva in i mina köpeavtal att man inte får flytta alltför långt iväg med ”mina” kattungar, särskilt inte om man dessutom blivit vän med nya matten.

Kolla in fotoalbumet där jag lagt in massor av nya bilder!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s