Reklamera sommaren..?

Är det såhär det ska vara på semestern..?? Dåligt med sol, inga bad… reklamerar man sin semester direkt hos arbetsgivaren, hos SMHI eller får man gå till Sverker på Plus? Trots regnet har vi varit i stugan lite, passat på att måla och spika fast lister. Annars har jag mest fikat med kompisar, pärlpysslat, gått på stan och – handlat julklappar – det ni! Ikväll har jag och Camilla sonderat terrängen borta i ”käppasta’n”, vi har varit o tagit några öl på JPs för att känna av atmosfären på vår närmsta kvarterspub från och med november. Betyget blev klart godkänt!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s