Hejdå Petra!

Precis som jag sa – allt är som vanligt igen – känner mig återigen som 25. Har varit ute och lunchat med Susanna idag och på Mocca mötte vi framfabarna Christian och Åsa som gjorde oss sällskap. Just nu är Petra på väg med flyttlass och djur till sitt nya hem på Öland, känns lite sorgligt… vi kommer att sakna dig Petra! Men jag och Cina ska i alla fall åka upp och hälsa på henne om ett par veckor. Bazze har kommit hem från San Diego och vill ni se hans bilder från resan så hittar ni dem här:
http://www.colacola.se/siggraph2007.asp


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s