Självporträtt i mängder

Har fått lite klagomål att jag inte själv är med på några bilder så i lördags på min tjejmiddag tog jag en hel del självporträtt – med mer eller mindre lyckat resultat kan man väl säga. Tog massor av bilder på festen men det blev mest en massa sudd, måste ha varit nåt fel på linsen… Trots min nu höga ålder lyckades jag hålla igång till klockan fyra, vilket i alla fall imponerar på mig själv.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s