Stina + Magnus = Sant!

0aa16-2007-2
Igår gifte sig Stina och Magnus på Rådhuset i Malmö. Själva vigseln hölls med familjen men vi var ett helt gäng som väntade utanför när de hade sagt ja till varandra. De var så fina så fina… jag tog massor massor med bilder på dem (lite över fyrahundrafemtio 🙂 och några av dem kan ni se i mitt fotoalbum. Festen på kvällen var lyckad, maten var fantastisk och går inte ens att beskriva med ord och efter blev det dans till gästernas egna favoriter. Stupade i säng lite efter fyra och idag har jag inte kommit upp ur sängen på hela dagen, men det var det värt! Bilder från festen kommer i veckan, måste sorteras och censureras 🙂


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s