Tillbaka till civilisationen

Cina och jag har haft en skön helg hos Petra på Öland, mest myst, ätit en massa gott och druckit vin – härligt! I lördags åkte vi på en kort tur till två av Ölands främsta attraktioner – Långe Jan och Allvaret – båda rätt överreklamerade tyckte vi.

Däremot hittade vi en underbar liten gårdsbutik, en hel hög ornitologpaparazzis och tjugofem stängda caféer… vi anar att situationen på Öland är lite bättre under säsongen men just nu är det rätt dött för att vara ärlig.

Hemma hos Petra var det dock supermysigt! Underbart att träffa Milton igen men är lite besviken över att han inte alls ville sova i min säng… det gjorde dock Pella, inte lika mysigt med en stor hund som tar upp hela sängen och slickar en i ansiktet 🙂


En reaktion på ”Tillbaka till civilisationen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s