Fullt upp som vanligt

Lång dag på jobbet idag, har precis kommit hem och ska sätta mig här hemma o jobba hela kvällen, mycket att göra just nu.

Bazze har jobbat vidare på vårt lägenhetsprojekt, fixat fler flyttkartonger, bytt handtag på balkongen och en massa annat smått o gott. I lägenheten målas och spacklas det för fullt, just nu ser det tråkigt ut men det ska nog bli fint när det blir klart. Det blir vitt i hela lägenheten för vi kunde inte bestämma oss för varken tapeter eller färger. Om vi ångrar oss så får vi fixa det sen.

Idag kom Sols provsvar och det ser ännu sämre ut än vad vi trodde, hennes värden är urusla men än så länge mår hon nog rätt ok, idag har hon busat bland kartongerna och ätit ovanligt bra. Försöker att inte tänka på att hon snart inte finns hos oss men det finns där i huvudet hela tiden, omöjligt att förtränga. Vet att lilla Solis är en favorit hos många vänner – tack för alla era snälla mail och kommentarer!


En reaktion på ”Fullt upp som vanligt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s