2 dagar kvar

Har ställt vitvarorna på plats och nu ser det ut som ett riktigt kök! Vi har städat, städat och städat och det är fortfarande jättemycket byggdamm… suck! Jag har skurat toaletterna i timmar känns det som, hantverkarna har grisat ner ordentligt de senaste veckorna. Har börjat köra över lite smågrejer också för att spara in lite på flyttkostnaderna. Nu är vi hemma en stund för att vila och äta men vi får väl åka dit igen snart. Ska bli väldigt skönt att bara ha en lägenhet snart igen. Har lagt in ett par nya bilder på köket i fotoalbumet.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s