Bil och sprutor

Vaccineringen i fredags gick jättebra. Kattungarna märkte inte ens när de fick sin spruta medans jag blundade och tyckte det var jätteläskigt som vanligt. Så stor spruta och så liten kattunge, usch… Bilturen gick också superbra, inte ett pip på hela vägen. I helgen har jag tagit massor av nya foto + att jag äntligen har uppdaterat min hemsida ordentligt, rensat från gammalt och lagt in lite nya sidor. Är inte helt klar än, ska fila lite till på layouten såsmåningom. Men kolla gärna in den ändå, säg till om ni hittar några felaktiga länkar eller dylikt. Go’natt!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s