Tillbaks i studentstaden

I fredags var jag på min första (och kanske enda?) disputation. Det var Sandra som doktorerade på medicinska fakulteten på Lunds Universitet. Jag försökte hänga med så gott jag kunde på själva presentationen, hjärtkirurgi är ju kanske inte min starka sida… Sandra blev grillad av opponent och betygsnämnd men klarade sig igenom med bravur! På festen hölls många tal till hennes ära och sen blev det drinkar och dans. Grattis Sandra och tack för en trevlig fest!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s