Yatzy apporterar

Drunknar i arbete på jobbet så jag har inte haft tid till mycket annat. Katterna är något missnöjda med att jag har kommit hem senare än vanligt på kvällarna, det är ett himla klagande och krav på godis som kompensation. Yatzy trivs bra hemma hos oss, det busas mer eller mindre dygnet runt. De små pälsmössen är fortfarande favoritleksaken och det ska apporteras stup i kvarten. Har anmält lill-tjejen till några utställningar nu i sommar, den första blir i Kalmar i slutet av juni. Det ska bli jätteskoj, det var länge sen jag ställde ut någon av mina katter. Har mest varit på utställningar som besökare och funktionär de senaste åren. Har lagt in lite nytagna bilder på Yatzy i fotoalbumet.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s