Gubbar i massor

Det var nog den lugnaste midsommarafton jag varit med om, snudd på tråkig faktiskt, alla var trötta och gick hem tidigt. Positivt var att jag vaknade pigg som en lärka dan efter. Vi packade in katterna i bilen och begav oss till stugan. I år utökade vi jordgubbslandet men jag är inte helt säker på om det var en bra idé, vi har nästan fått FÖR mycket jordgubbar i år, mer än vad vi hinner äta upp och trots ett oändligt antal smoothies (mums!) så fick vi frysa in en del bär. Har varit flitig med kameran och dokumenterat alla nyutslagna blommor, katterna som vanligt och lite från midsommar förstås. Ett hundratal nya bilder i fotoalbumet för de intresserade.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s