Kattutställning i Kalmar

Yatzy och jag har varit på kattutställning i Kalmar i helgen. Det var en lång tur för lilltjejen och hon var inte helt nöjd med den långa bilresan upp. På utställningen uppförde hon sig dock exemplariskt och visade upp sina allra bästa sidor! Hon fick en jättefin bedöming av den italienska domaren och blev Ex1. Det var också jättekul att träffa Petra och lille Toddy igen. Toddy var dock inte så liten längre, han har växt sig till dubbel storlek sen jag såg honom sist. Det gick jättebra för honom, finfin bedömning, Ex1 och så blev han NOMinerad till panel på sin första utställning – inte illa!

Tog en del bilder men de blev inte så bra men Petra har skickat mig några bättre som jag lagt in i mitt fotoalbum om ni vill se hur det gick till i Kalmar. Det var en väldigt trevlig utställning, bra arrangerad, trevlig lokal och så många trevliga människor, både nya och ”gamla” bekanta. En toppendag helt enkelt!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s