Nu är utställningen över…

… och jag börjar sakta men säkert återfå medvetandet 🙂 Otroligt trött fortfarande efter månader av slit men det har gått jättebra på utställningen så jag är supernöjd. På lördagen ställde jag ut Yatzy och på söndagen både Yatzy och Cosmos. Det gick rätt bra, de fick båda sina certifikat och Yatzy blev Internationell Champion samt nominerad till panel på söndagen. Där blev hon dock utslagen av en vacker siames. Cosmos fick dock ett knäppryck på lördagen och fick för sig att Yatzy var hennes bebis!?!? Hon blev beskyddande och morrade åt mig när jag skulle ta upp Yatzy på bedömningen.. sen försökte hon att lägga upp magen så att Yatzy skulle dia. Yatzy tyckte det var rätt mysigt men föredrog Royal canins blötmat..


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s