En massa slit i trädgården

De två senaste helgerna har vi bara varit i stugan, vi har kämpat och slitit och tagit hjälp av min fantastiska lillebror. Är helt mörbultad men det känns skönt, hela trädgården är upprensad, att skräp slängt, rabatterna rensade, perennerna delade och omflyttade och så har vi lagt kantsten runt alla rabatterna. Vilket jobb men vilket lyft, det kommer att bli väldigt mycket mer lättskött nu med. Sen har vi fått vattenläcka i köket sedan blandaren gått sönder och taket på förrådet är helt murket och måste bytas – två projekt som är mindre kul. Har tagit en del bilder på vårblommor, småkryp och annat som finns att beskåda på mitt fotoalbum.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s