Helkass på att uppdatera

Fick klagomål senast idag… jag är urusel på att uppdatera bloggen, jag erkänner… har nästan glömt bort att den finns. Semestern är slut för den här gången. Förstår inte hur tiden kunnat gå så snabbt, helt sanslöst.

Har mest varit i stugan under hela semestern, legat i hammocken och läst en massa böcker, grillat och druckit vin med vänner, påtat i rabatterna, snickrat och målat staket, krälat omkring i rabatterna för att fånga blommor och insekter med kameran. Och för en gångs skull vilat, en lite ovan men rätt behaglig sysselsättning 🙂

 

Har också hunnit med några dagsutflykter, bland annat till Helen, Rim och Rania i Ystad, en Österlenrundtur med Linda och en hel drös med loppisar (lite fynd har det blivit). Jag har ju uppdaterat fotoalbumet efterhand så ni som har kollat där i sommar har ju kunnat hänga med lite på vad jag har gjort. Och ni som inte är besatta av att ingående granska varenda växt jag har i stugan har troligen snarkat ikapp över min ovanligt lugna semester.

 

 

Har passerat 35-årsstrecket och faktiskt lyckats ha en hyfsat ösig fest (trots den uppnådda åldern). Till och med en granne som kom och klagade, kanske inte så bra i och för sig men lite smickrande att man kan hålla igång så pass bra fortfarande 🙂 Tusen tack allihop för alla jättefina presenter!

Har jobbat två veckor nu och börjar komma in i vardagen igen (lite segt känns det allt). Johanna är hemma från Japan och jag hoppas att jag hinner träffa henne en del innan hon försvinner tillbaka igen. Helgen som varit har jag tillbringat hos Petra på Öland. Det har varit en lugn, avkopplande men jättekul helg!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s