Vinter eller höst?

8938b-vinter-6novTycker att årstiderna är märkliga, är det vinter nu eller är det höst? Ena stunden är det 14 grader, andra bara 2. Tar jag på mig vinterjackan på morgonen så blir det garanterat alldeles för varmt, tar jag höstjackan fryser jag hela dan. Vet inte vilket som är värst. Det enda som är säkert är att det regnar och blåser hela tiden så det är kanske vinter trots allt, Malmö-vinter alltså. Hur många dagar är det till nästa sommar?


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s