Indiskt för hela slanten

8333a-kryddor
Nu har jag börjat testa mina indiska kryddor jag köpte i London. Har ätit indiskt tre dagar i rad nu och mer lär det bli, jag är fast!

 

Till min hjälp har jag de två kokböckerna jag också köpte i London men som vanligt när jag ska laga mat så kan jag ju aldrig hålla mig till recepten, måste alltid ändra nåt. Beror ofta på att jag saknar ingredienser men lika ofta för att jag tycker att receptet verkar konstigt – ibland har jag rätt, ibland inte.

 

Idag blev det dal med spenat, tomat och koriander och det blev riktigt lyckat faktiskt. Tyvärr saknade jag färsk spenat så jag tänkte att det nog gick lika bra med fryst men.. nja… jag tyckte att det märktes rätt tydligt ändå. Så i fortsättning tullar jag inte på det.

 


En reaktion på ”Indiskt för hela slanten

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s