Veterinärbesiktning

veterinaren

Idag var det dags för kattungarnas andra vaccinationsspruta, chipmärkning och besiktning. Alla tre uppförde sig bra förutom en del klagomål när chipet skulle sättas in men det är ju inte konstigt, har ni sett den nålen? Hemsk… Alla gick igenom besiktningen utan anmärkning, skönt. Så nu är de flyttklara de små, känns ofattbart. Disco ska stanna kvar här hemma hos oss, Samba ska flytta till en uppfödare utanför Klippan och Polka är fortfarande till salu och flyttar när vi hittat ett bra hem till henne.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s