Alltid lika härligt på Öland

Igår kom jag hem från ett par sköna dagar hos Petra på Öland. Det är alltid lika underbart i Kastlösa. Vi var på ett par utflykter men annars tog vi det väldigt lugnt. Det var kul att träffa våra ”kattungar” Milton och Toddy och även deras kompisar Iffe och Pella.

Visst är det märkligt att man alltid stöter på vänner och bekanta var man än befinner sig. På vägen till Öland var jag i Kalmar i en timme och i the-affären träffade jag på en av mina kollegor som var på besök hos sin mamma i Kalmar. I onsdags när vi åkte på utflykt till Borgholm på norra Öland sprang jag på min vän Tina som jag inte träffat på flera år. Tina bor bara ett par kvarter ifrån oss i Malmö men vi har aldrig sprungit på varandra här ute på gatan. Det är väl konstigt.

Mer bilder från Ölandsturen finns i fotoalbumet.

Underbar middag från grillen.
Vi besökte det lilla fjärilsmuseet den här gången.
En och annan fika blev det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s