Fyra generationer

3a4e5-morfar6
Fyra generationer.
 När jag var knappt femton fyllda tjatade min gammelmormor Rut på mig hela tiden, hon undrade om jag inte hade träffat nån trevlig pojk än… Hennes dröm var att hamna på bild i Hemmets Journal och det fick man göra om man var fem generationer. I hennes värld var det nog dags för mig att gifta mig och ”skaffa smått”, min mamma var inte alls av samma åsikt, inte jag heller…
Idag drygt tjugo år senare har jag Tim men det är såklart för sent för Hemmets Journal, min underbara gammelmormor gick bort 1994. Minnena av henne är fortfarande klara och starka. Vi har henne i minnet när tre generationer nyligen blivit fyra.

En reaktion på ”Fyra generationer

  1. Hej!
    Själva stommen till mobilen kommer jag inte ihåg nu vart jag hittade faktiskt, men googla runt lite så hittar du den nog, Man kan ju göra en egen av ståltråd också och jag tror att något liknande kan finnas på tex. panduro 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s