pyssel – magneter

magneter
Kylskåpsmagneter med katter.

Trodde att jag skulle ha tid med lite hobbyprojekt under föräldraledigheten men jag hinner ju inte någonting. Det är ju inte en lugn stund nuförtiden. För nån vecka sedan lyckades jag i alla fall slutföra ett pysselprojekt som jag skulle fotografera till Sydkattens tidning som jag skriver i. Gjorde de här kylskåpsmagneterna med katter på. De är lätta att göra och man kan naturligtvis ha helt andra motiv än katter på dem. Beskrivningen hur man gör hittar ni i nr 2/2011 av SydkattAktuellt (Sveriges bästa kattidning om jag får säga det själv).


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s