Svettigt värre på utställning

363ab-disco1
Disco i utställningsburen.

I söndags var jag på kattutställning i Trelleborg. Den här gången tog jag bara med mig Disco, orkade inte släpa med mig hela gänget. Utställningen var på Söderslättshallen, en ishall, som trodde var kylig och därför packade jag både kofta och fleecejacka. Men ack som jag bedrog mig, det var svettigt och fuktigt både inne och ute. Hur det gick? Det gick rätt så bra, Disco fick en fin bedömning blev nominerad till panel (=uttagen till final) men där blev hon slagen av en annan fin katt. Det var i alla fall kul att träffa lite kattvänner igen och framför allt Liselotte, en vän jag inte träffat på jättelänge. Nu blir det en längre utställningspaus igen, inte lätt att få tiden att räcka till just nu.

95740-disco32
Disco poserar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s