Kattutställning i Lund

efa1b-utst1
Disco i utställningsburen.

Förra helgen var jag med Disco på kattutställning på Färs och Frosta Sparbank Arena i Lund. Träffade en himla massa trevligt kattfolk. Bland annat så var Sanna och Leon på besök. Inte helt lätt att ha med en 1,5-åring på utställning, lite för mycket spring i benen för att kunna sitta still. Tim får nog vänta några år innan jag släpar med honom en hel dag på kattutställning. Men de lite äldre barnen brukar ju ha kul ihop så förhoppningsvis ska det funka längre fram.

För Disco gick det sådär, hon fick sitt certifikat men sen gick hon inte vidare. Det hade man ju hoppats på men så blir det ibland. Nu blir det utställningspaus (igen). Disco fick sin Champion-titel i somras och för att kunna gå vidare och satsa på att hon ska bli Internationell Champion så måste jag ställa ut henne utomlands. Tyvärr fick hon inte godkänt på titertesten efter rabiesvaccineringen så jag får vänta till efter årsskiftet. Då får det bli en Danmarkstur med henne.

5539a-utst2
– Hallå, är det ingen som tänker klappa mig på magen?
a796b-utst3
Man blir trött av att vila…

 

15e0f-utst4
Leon brydde sig inte så mycket om katterna,
han tyckte att kanelbullarna var bäst.

2 reaktioner på ”Kattutställning i Lund

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s