Så var det snart dags igen..

Disco på utställning förra året.
eed5e-disco2012
Disco på utställning förra året.

Sist jag var på kattutställning, tror det var i september, bestämde jag mig för att lägga ner det helt eller i alla fall ta en låååång paus, jag var så trött på det. Tyckte mest att det var trist och att de andra utställarna var knäppa och otrevliga mot varandra (tokiga tävlingsmänniskor ni vet). Ja, inte alla kanske, men alldeles för många. Har faktiskt hela tiden haft en sorts hatkärlek till hela grejen med kattutställningar. Ibland tycker jag att alltihop är helfånigt, andra gånger är det bara trist men å andra sidan så är det ju jättekul också, både att tävla och alla roliga människor man träffar.

Ja ni förstår säkert vart jag vill komma. Nu började det ”rycka i tarmen” (heter det verkligen så, låter äckligt) så nu har jag anmält mig till en utställning i Danmark om ett par veckor. Det ska bli jättekul (tror jag)!


En reaktion på ”Så var det snart dags igen..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s