12 timmar i Kristianstad

281a4-kattutstallning130223
Disco och Yatzy.

Idag var jag med två av katterna på kattutställning i Kristianstad. Höll nästan på att avboka, helt plötsligt var det inte så lockande att stiga upp klockan fem en lördagsmorgon. Men av någon outgrundlig anledning masade jag mig upp och iväg för att spendera 12 timmar på utställning.

Träffade en hel trevligt kul folk som jag inte sett på länge så det var jättekul. Båda katterna fick sina certifikat och Disco gick till final, och efter olidlig spänning (oenig panel och skiljedomare) blev hon Best in Show. Själv blev jag allergisk. Hem åkte alltså glad, stolt och trött matte med rinnande ögon och näsa.


En reaktion på ”12 timmar i Kristianstad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s