Lyckad utställningshelg i Malmö

b5e55-utstallning-apr2013

Icke kattutställningsintresserade fattar troligen nada av nedanstående och kan läsa sammanfattningen här: mycket jobb, hårt slit, allt gick bra, katterna fick lite priser, matte stolt men trött.

För kattutställningintresserade som vill fördjupa er kommer den långa versionen här:
Så var den över, Sydkatten stora kattutställning i Malmö. Som vi har slitit för att få allt att gå ihop. ”Aldrig mer” tänker jag varje år veckan före utställningen men sen går det ett år och man glömmer bort hur jobbigt det är. Helt plötsligt sitter man där igen med upp över öronen med jobb. Utställningen blev i alla fall väldigt lyckad och vi har fått jättemycket positiv feedback. Lite efterarbete återstår men sen är det vila som gäller.

Jag ställde själv ut alla tre katterna den här gången. Polka, som jag inte brukar ställa ut, var lite nervös och satt och surade hela lördagsförmiddagen men de andra två som varit ute på utställning lite mer tog det som vanligt med ro. Polka tog sin Champion-titel och det får sätta punkt för hennes utställningskarriär. Yatzy tog sina certifikat i klass 3 båda dagarna. För Disco gick det jättebra, hon blev Bäst i Variant och dessutom nominerad till panelen (finalen) båda dagarna. Där var det hård konkurrens och hon blev utslagen av en annan jättefin hona båda dagarna. På söndagen blev Disco dessutom Grand International Champion. Det innebär att både Disco och Yatzy nu tävlar i klass 3 vilket innebär att Disco alltid kommer att slå ut Yatzy om jag tar båda med mig, det är utomordentligt korkat av mig att inte ha planerat det bättre. Så nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, om jag bara ska gå vidare med en av dem. Medan jag funderar på det så tar jag utställningspaus.


En reaktion på ”Lyckad utställningshelg i Malmö

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s