Ni missar väl inte folkfesten?

Och nu blir det reklam: 

Det är väl ingen som har missat att det är Eurovision Song Contest i Malmö nästa vecka? Oavsett vad man tycker om själva tävlingen, tv-programmet eller musiken så är det fantastiskt att vi har fått evenemanget till Malmö. Av många olika anledningar. Det kommer att bli stor folkfest på stan, på Eurovision Village på Gustav Adolfs torg (start lördag) och Schlageryra (redan igång). Det kommer att firas och festas på många olika platser runt om i stan de närmsta två veckorna. Det blir en hel del överraskningar också. Mycket är utomhus och med fri entré så missa inte det!

Läs mer om vad som händer i Malmö de närmsta två veckorna:

Är jag partisk? FÖR entusiastisk? Självklart, har ju haft ESC på hjärnan ett stort antal veckor redan. Jobbar  i Malmö stads ESC-webbteam och just nu bland annat med kanalerna jag tipsade om ovan. Det är så mycket spännande saker på gång just nu. Innebär också att jag är aningens stressad och lite otillgänglig fram till och med den 18:e. Livet kategoriseras i före och efter Eurovision. Ses vi i vimlet?

 

På väg till kommunikationsmöte på presscenter på MalmöMässan.

 

Hämtade ut min ackrediteringsbricka.

 

Visst kan man säga att jag gör mig i strålkastarljuset?

 

Fick en visning av scenen på Malmö Arena, snyggt.

En reaktion på ”Ni missar väl inte folkfesten?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s