Fyrbent sjukling

Bandagen efter blodproverna gillades inte.

Häromdagen slängde jag ur mig att våra katter inte varit sjuka på evigheter och att det var så himla skönt. Och vad tror ni hände? Precis! Det tog inte många dagar förrän en av dem insjuknade. Yatzy fick nån form av kräksjuka som inte ville sluta så det blev ett par veterinärbesök, en massa prover, röntgen, medicin, nästan två dagar hemma från jobbet och några tusenlappar fattigare. Hon verkar äntligen ha återhämtat sig men jag ska inte säga för mycket, jag ska nog inte säga någonting vid närmare eftertanke.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s