Bilder från Chelsea Flower Show 2015

5d768-21772558641_f584c72fca_k
Blomsterdekorationstävlingen hade Alice i underlandet-tema.

En sak som är bra med att fylla 40 är alla fantastiska presenter. Av mina vänner Anna och Emma fick jag en resa till Chelsea Flower Show i London! Så i maj flög Emma och jag dit, vi bodde ett par dagar hemma hos Anna och Mal och en av dagarna besökte vi den makalösa blomsterfestivalen. Se bilderna från festivalen i fotoalbumet: London 2015.

c5784-21575074260_e6b1b9be38_k
Mina vänner Emma och Anna

Vi stannade ett par dagar i London. Emma har ju bott där i ett par år och jag har varit där ganska många gånger förut så några klassiska sevärdigheter orkade vi inte med den här gången men det blev lite shopping och häng på stan. Emma och jag passade på att åka runt lite med buss för att se oss omkring. Annars brukar det mest bli tunnelbana och det är svårt att få överblick över staden när man bara är under jorden hela tiden. Det var kul att bo några dagar hemma hos Anna och träffa deras nya familjemedlem, lilla Axel som föddes i julas. TACK Anna och Emma för en fantastisk present!

 

 

Bilder från Chelsea Flower Show och dagarna i London finns i fotoalbumet: London 2015.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s