Sommaråterblick: Sommarsimskolan

e8183-sommarsimskola

I juni testade vi sommarsimskolan på Lindängenbadet, varje dag i tre veckor gick jag tidigare från jobbet för att sitta och huttra på bassängkanten. Oturligt nog var det kallt och blåsigt nästan varje dag men vilden hoppade glatt i vattnet ändå. Själv satt jag mest och svor (tyst) över hur kasst det var.

Simlärarna, som var i äldre tonåren eller tidiga vuxenåren, var inte så intresserade av att lära ut simning till barnen. De var mycket mer intresserade av deras, något äldre, arbetsledare som skuttade runt i badbrallor och skojade med sina anställda. Resultat av tre veckors simträning: +-0.  Eller till och med aningens sämre, vilden lyckades nästan glömma allt han hade lärt sig terminen innan.

Betyg för simskolan på Lindängsbadet: 1 av 5 (barnen lärde sig åtminstone att duscha själva och inget barn drunknade under kursen, därav det höga betyget).


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s