Världens största kattutställning

8424f-ww2015

I helgen var det World Cat Show i Malmö, alltså världsmästerskapen och dessutom världens största kattutställning. 2000 katter från hela världen deltog. Jag var där och tittade med Christina och Tim men ställde inte ut någon av katterna. Disco hade kvalificerat sig för att delta och jag tvekade in i det sista men bestämde mig till slut för att inte anmäla henne. Lite synd att missa när det nu var i Malmö, chansen kommer säkert inte igen på många år men det har varit så mycket annat på sista tiden och orken var slut helt enkelt. Det var i alla fall kul att gå runt och kolla in alla vackra katter och träffa folk jag inte sett på länge. Tim shoppade lite nya leksaker till katterna här hemma.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s