Två härliga veckor i södra Thailand

425b9-familjeportratt
Familjeporträtt vid Chicken island.

Vi är nyligen hemkomna från en drygt två veckor lång och väldigt efterlängtad resa till Thailand. Det var 14 år sedan sist och mycket hade förändrats på den tiden. Framför allt var det otroligt mycket mer turister på vissa ställen men vi lyckades ändå hitta till några riktiga guldkorn. Första veckan var vi på Koh Lanta och andra på Noppharathara, nära Ao Nang utanför Krabi.

Vi visste inte riktigt hur Tim skulle reagera på den långa flygresan, värmen, kulturen och maten men det var absolut inget vi hade behövt att oroa sig över. Hade han fått bestämma hade vi fortfarande varit kvar i Thailand.

bida-dykning3

Det allra bästa på hela resan vara att vi fick uppleva livet under ytan igen. För 14 år sedan tog vi våra dykcert på Koh Tao i Thailand och vi har inte dykt sedan dess. Vi hade kollat upp dykcenter och dykställen i förväg och bokat in en dyktur till Koh Haa och en dyktur till Bida Islands hemifrån. Eftersom vi hade Tim med oss på båten så fick vi skiftas om att dyka och att snorkla med honom. Det gick jättebra och jag hade gärna gjort ännu fler dyk under resan men det hanns inte riktigt med.

Läs gärna alla våra inlägg om


3 reaktioner på ”Två härliga veckor i södra Thailand

    1. Hej! Nej, vi har inte varit på Koh Lipe men vi ska dit ett par dagar nu i mars, spännande, hoppas hinna med nåt dyk där med. Har du nåt bra Koh Lipe-tips får du gärna dela med dig! 😀 Singapore ser jag fram emot, har inte varit där förut.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s