Resa till Cypern bokad

wave-1677608_960_720-pixabayEfter många års upphåll börjar reslusten pocka på allt oftare, det finns så många resor att göra, så många ställen att uppleva. Thailand har vi längtat till sedan vi var där sist för 13 år sedan så det var rena drömmen att äntligen få komma dit igen. Men redan två veckor efter att vi kommit hem bokade vi en vecka på Cypern i maj. Då blir det inga äventyr. bara lugn och ro, fina bad och förhoppningsvis lite dykning. Längtar redan.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s