Ingen kattuppfödning på ett tag

6579a-glasskullen
Glasskullen.

Har fått en del frågor om kattuppfödningen på sista tiden. Såhär är det: Jag har tagit en paus med uppfödningen och jag har kastrerat alla mina tre honor nu i år. Så jag kommer alltså inte få några kattungar på ett bra tag. Det är möjligt, högst troligt till och med, att jag kommer att föda upp orientaler igen men det blir sannolikt inte inom de närmsta åren.

Anledningarna är många, en av dem är att vi bor för trångt, kattuppfödning tar plats även om vi bara haft en kull om året. Vi har lite lösa planer på att flytta till något större men det blir inte nu. En annan anledning är tiden som inte räcker till allt vi vill göra. Just nu vill och behöver vi fokusera på lite andra saker så uppfödningen får vila. Jag kommer också att ta en paus från att ställa ut mina katter så när ni träffar mig på kattutställningar framöver så är det som besökare eller funktionär. Kommer alltså att fortsätta vara aktiv i min klubb Sydkatten, även om jag avgått från mitt uppdrag i styrelsen. Så ni som känner mig därifrån –  vi ses på någon träff, utbildning eller utställning snart igen!

f971b-danskullen
Sista kullen – Samba, Disco och Polka.

 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s