Väntar på nämndens godkännande

img_2601
I november för fyra år sedan ställde vi oss i kö för adoption. 

Tiden går och det händer inte så mycket på adoptionsfronten. Vår utredning har blivit kraftigt försenad, den skulle varit klar i maj. På grund Familjerättsbyråns situation i vår kommun, stress och en hel rad missförstånd innehöll vår färdiga utredning så otroligt mycket fel. Det har har tagit tid att rätta och det har kommit en sommar emellan. Vi har i alla fall äntligen fått en ny handläggare som har fått ordning på det sista och vår medgivandeutredningen ska upp till beslut i socialnämnden i slutet av månaden. Det ska blir så skönt när den här delen av processen är över.

Fortsättning följer…


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s