Värsta träningsvärken

yogaHar äntligen fått tummarna ur och börjat röra på mig igen efter ett längre uppehåll. Fick en inflammation i ryggen i augusti och det tog sin lilla tid att bli av med möget. Känner mig inte redo för styrketräning än så har testat med yoga och vilken fullträff! Perfekt för min stela kropp just nu. Hittade ett ställe i närheten som hade ett 2-veckors prova-på kort. Har redan varit på några klasser och ska boka in några till för att hitta vilka jag gillar bäst. MEN nu har jag värsta träningsvärken, kan ju knappt böja mig ner, min rumpa.. aj, aj, aj…


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s