-Le naturligt bara!

le-naturligtVi är snart klara med insamlandet av dokument till vår adoptionsakt som ska skickas iväg för översättning. Just nu håller vi på att fixa de foton som ska bifogas; passfoton, foton på oss i helfigur, foton av vårt hem och av våra släktingar. Några foton hade vi redan innan men flera har vi fått ta om för att de ska passa in på kraven för hur de ska se ut.

Så i helgen har vi träffat familjen för att ta nya bilder. Det var mycket svårare än vad jag trodde, att få alla att se normala ut på bild samtidigt alltså. Tim tröttnade snabbt och leendet blev stelare och stelare, han såg bara lidande ut. Och så när han äntligen log så där fint och hyfsat naturligt, ja då blundade jag eller så gjorde någon annan i familjen en grimas. Till slut blev vi i alla fall något sånär nöjda och har skickat iväg våra foton på granskning till adoptionsförmedlingen. Håll tummarna för att de är ok så vi slipper fler fotosessionär här hemma nu.


2 reaktioner på ”-Le naturligt bara!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s