Nu är det jul, här i vårt hus

julgran

Efter allt rensande här hemma börjar det äntligen bli lagom mycket saker i hemmet. Eller rättare sagt, det var fram tills vi tog ner jullådorna och hivade upp en massa julpynt. Granen är klädd, adventsljusstakarna och julstjärnan är uppe – jag är redo för julen. Tyvärr ska jag inte vara julledig i år (behöver semesterdagarna till den stundande resan) men någon extra ledig dag är det i alla fall och kanske tar jag ut lite flextid så jag kan jobba lite kortare dagar mellan jul och nyår i alla fall. Hur ser era julplaner ut? Ska alla utom jag vara lediga?


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s