Liten ynklig nyopererad katt

disco-trattSom jag skrev om nyligen så har Disco fått juvertumörer och häromdagen så blev hon opererad. För att kolla så att tumörerna inte spridit sig till vitala organ så gjordes en lungrötgen innan och den såg i alla fall bra ut.

Operationen gick bra och Disco är vid gott mod, lite drogad av allt smärtstillande hon får men keligare än någonsin.

På grund av den stora tratten och morfinplåstret har hon inte riktigt koll på sina kroppsdelar, hon har hetsätit, kräkt, skitit på sig och trillat ett antal gånger. Så vi får skiftas om att jobba hemifrån för att ha koll på henne och rädda omgivningen. Längtar tills morfinplåstret ska bort, då lugnar det nog ner sig lite.

disco-vardagsrum
Tim och jag sover i vardagsrummet.

De andra katterna kände inte alls igen sin kompis när hon kom hem från veterinären utan sitter mest och fräser åt henne och vill slåss om hon kommer för nära. För att hon ska läka i lugn och ro så får hon bo i vardagsrummet så länge. Hon är lite ledsen och vill att man ska sitta och klappa henne hela tiden. Så Tim och jag har i princip också flyttat in i vardagsrummet.

Skönt i alla fall att tumörerna är bortplockade. De har skickats analys och det tar ett par veckor innan vi vet resultatet. Håll tummarna för att de är godartade!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s