Byte av land igen

vietnams-flaggaDen här adoptionslabyrinten är inte lätt att förstå sig på. När vi väl lämnat tanken på att adoptera från Polen och siktat in oss på Kina fick vi rådet att byta land igen. Adoptionsläget i Kina har tydligen förändrats något och våra chanser till adoption därifrån var plötsligt inte så stora. Hade vi varit yngre så hade vi bara kunnat vänta lite till men nu har vi inte så lång tid på oss. Nu har vi i alla fall läst in oss på och ställt oss i kö i Vietnam istället.

Det innebär ny väntan, nya dokument, ny läkarundersökning… och så vidare. Det värsta är egentligen inte att vänta utan att inte veta om det blir något överhuvudtaget, det känns jättejobbigt för tillfället. Är glad att vi har vår resa nu i vår att se fram emot så vi får en paus ett tag från allt. Sen får vi ta nya tag när vi kommer hem igen. Känns också lite extra kul nu när vi ska vara i Vietnam en hel månad, då får vi känna på landet, maten och kulturen lite i förväg. Kanske, kanske blir det en ny familjemedlem härifrån en vacker dag.


2 reaktioner på ”Byte av land igen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s